sep 09 004.JPG

Ophold på Gelskov Gods

Fleksibilitet 

Vi tilbyder et  fleksibelt koncept, hvor et ophold for grupper på 10-28 personer holdes prismæssigt  overkommeligt.

Konceptet er at man betaler for en basispris for selve opholdet og overnatningen,  foruden tilgangen til husets mange, smukt dekorerede opholdsrum og faciliteter.

Jeres ophold vil være forberedt af os, som modtager jer i et rent og veludstyret hus med nyredte senge, men vil i øvrigt  bero på en høj grad af ansvarsfølelse og selvhjulpenhed.

Vi byder jer velkommen og anviser hvordan alting fungerer, og  derefter er I fuldkommen selvkørende. I står selv for oprydning og opvask. Selve slutrengøringen forestår vi.

Denne basisydelse kan så suppleres med tilkøb af diverse ydelser i form af forplejning på to forskellige service niveau – alt efter jeres behov. 

Læs mere om forplejning her>>

 

Tillid  og ansvar

Vi tilbyder en uformel, tillidsfuld og hjemlig atmosfære i historiske rammer, der tilsammen bidrager til, at man som gæst hurtigt kommer til at føle sig godt tilpas og hjemme her.

 

Husregler

Dog har vi nogle helt enkle husregler vi henstiller til I overholder.  
Inden du /I booker et ophold på Gelskov, bedes I venligst nærlæse husreglerne >>


Miljø og økologi

Vi tilstræber så økologisk en husholdning som muligt, både hvad angår indkøb og nærhed i produktionen.


Ydermere benytter vi udelukkende Svanemærkede rengøringsmidler og plejeprodukter i alle vore dispensere.


I parken er vi for længst ophørt med at benytte Round up. Derfor har vi ukrudt på gårdspladsen, som vi i det omfang vi ikke kan nå at holde det nede manuelt, hører med til dagens orden.

Parkering

Vi tilbyder fri parkering, men opfordrer til at I kører bilerne ned på avlsgården, når I har sat bagagen af, så I og vi ikke skal gå rundt iblandt parkerede biler under jeres ophold.