Familetræf 

Godsejer for en dag eller flere…


Gelskov Gods har dannet ramme om utallige vellykkede familietræf og fester,  både tidligere og i vores tid. Med beliggenheden midt i landet, er turen til Gelskov Gods overkommelig – uanset hvor i landet man bor.


Få hele godset for jer selv

Som noget nyt, er det nu muligt at leje hele godset, hvilket giver en helt enestående mulighed for at prøve at bo på en ægte dansk Herregård fra 1700/1917– et stykke kulturhistorie fra en nu svunden tid, og med et fuldkommen unikt interiør, og have det som  rammen om vigtige begivenheder og mærkedage i jeres familie.

9 eller 14 soveværelser til jeres disposition

Under opholdet har man adgang til alle rum og faciliteter – dvs i alt enten 9 eller 14 dobbelte værelser 

Alt dette kan lejes til meget overkommelige priser og vilkår, således at I har hele stedet uforstyrret og for jer selv.

 

Aktiviteter

Under opholdet er der fuld adgang til Parken med rig mulighed for leg og dejlige gå- eller løbeture i bilfri omgivelser.

Læs mere om aktiviteter på Gelskov her >>


Fleksibelt ophold

Vi er meget fleksible og hjælper jer gerne med at tilrettelægge familietræffet udfra jeres særlige ønsker og behov. ​
Jeres familietræf vil være forberedt af os. I ankommer til et rent og veludstyret hus med nyredte senge, men jeres ophold vil i øvrigt bero på en høj grad af ansvarsfølelse og selvhjulpenhed.

Læs mere om forplejning her >>


Vi tilbyder fri WIFI...

Men vi oplever at mange af vore gæster  er ”offline”, meget af tiden under deres ophold her.

Kontakt os gerne for en uforpligtigende snak om jeres ønsker og ideér.

Tidligere gæst skrev:

"Omend ord som fabelagtig og awsome er forslidte, så er de helt korrekte for dette landsted. Alt efter hvor langt man stiller tidsmaskinen tilbage, så kunne man uden videre forestille sig Izaak Walton, H.C. Andersen eller Mads Holger stå på den lille hvide bro for at lytte til nattergale - ( jovist, der var TRE på een gang ude i krattet ved mosen), og blive inspireret til de næste linjer. Vi havde medbragt egen konservatoriepianist (til at spille på flyglet), og det gjorde det kun mere fuldendt. Sluk for jeres Iphones - man skal ikke langt syd for Odense".

(Citat: Niels Erikstrup, gæst via Air bnb ifm fejring af                               50 års fødselsdag på Gelskov maj 2019)

GELSKOV GODS 

Gelskovvej 10, 5750 Ringe Danmark 

Telefon +45 22 88 66 24

gelskovgods8@gmail.com

  • Facebook
  • Instagram