ophold-paa-gelskov-gods-private.jpg
Gelskov-gods-stue.jpg

Konceptet

Gods-lejer for en tid

 

Gelskov Gods er et privat hjem, og det er vigtigt at forstå, at der som udgangspunkt ikke er noget personale under jeres ophold.

Alting vil være forberedt af os, som modtager jer i vores rene og veludstyrede hjem med nyredte senge, men opholdet vil i øvrigt  bero på en høj grad af ansvarsfølelse og selvhjulpenhed - lidt som når man lejer et sommerhus.

Vi byder jer velkommen og anviser hvordan alting fungerer, og  derefter bliver I overladt til jer selv.

I står som udgangspunkt selv for forplejning, oprydning og opvask, medmindre andet er nøje aftalt.

Sengeredning og slut rengøringen forestår vi.

Om ønsket er det muligt, efter forudgående aftale, at tilkøbe både morgenmad, frokost og aftensmad som catering ved lokale samarbejdspartnere. 

Læs mere om forplejning her>>

Som udgangspunkt udlejes Gelskov Gods som et helt hjem, således at man har stedet for sig selv, uden at skulle tage stilling til andre gæster.

Enkelte gange kan hovedhus og længe dog være udlejet til to forskellige grupper på samme tid, og da sørger vi for at koordinere adgangen til det fælles spisekøkken, så alle føler sig velkomne og tilpas. 

Undtagelsen herfra er juli måned, hvor det stadig er muligt at leje sig ind som enkeltpersoner eller i mindre grupper hvor adgang til køkken, opholdsrum og badeværelser sker på pensionatmaner / delebasis.

Tillid  og ansvar

Vi tilbyder en uformel, tillidsfuld og hjemlig atmosfære i historiske rammer, der tilsammen bidrager til, at man som gæst hurtigt kommer til at føle sig godt tilpas og hjemme her.

 

Dog har vi nogle helt enkle husregler vi venligt men bestemt henstiller til at I overholdes.  


Inden du /I booker et ophold på Gelskov, bedes I venligst nærlæse husreglerne>>


Miljøhensyn

Hensyn til miljøet ligger os på sinde, både hvad angår indkøb af madvare og rengøringsmidler affaldssortering og nærhed i produktionen i det hele taget.

Vi benytter udelukkende Svanemærkede rengøringsmidler og plejeprodukter i alle vore dispensere.

I parken og på gårdspladsen holder vi ukrudtet i ave med gasbrænder, rive og

hakkejern så godt vi formår.

El biler - opladning

Der er mulighed for at oplade sin elbil under opholdet, når blot man selv medbringer et transformerstik.

 

Parkering

Vi tilbyder fri parkering, men opfordrer til at I kører bilerne ned på avlsgården, når I har sat bagagen af, så I og vi ikke skal gå rundt iblandt parkerede biler under jeres ophold.