Heine R Bartsch & wife.JPG

Om os​

Hilde Christine Seemann.

Jeg er tidligere  Jordemoder og Pædagog, men har siden juli 2020 overtaget forpagtningen af Gelskov Gods og står som sådan for den daglige drift og forretningsudvikling.

Det er mig man som gæst møder pr telefon og pr mail, og også mig der vil byde jer velkommen på ankomstdagen.

 

Gelskov Gods Kurser, Møder, Retreats og B&B er idag mit hovederhverv og min begejstring for skønheden i arkitekturen, indretningen og naturen på og omkring godset, er blevet  omdrejningspunktet for mit virke.

Mit  insítament er dog ikke alene glæden ved at skabe en forretning, men i lige så høj grad glæden ved mødet med mennesker i mange forskellige sammenhænge og på alle tider af året.

Glæden ved at gøre opholdet på Gelskov Gods til en helt særlig oplevelse. 


Jeg vil være tilstede meget af tiden under jeres ophold i en seperat bolig. 

Heine Robert Bartsch.

Antikvitetshandler gennem et helt langt arbejdsliv - syv dage om ugen.

Heine er grundlægger af Gelskov Gods B&B

Den fuldkommen unikke indretning af  samtlige værelser og opholdsrum, for en stor del i Gustaviansk indretningsstil, som passer historisk set til hovedbygningens arkitektur, er alene Heines fortjeneste, såvel som den generøsitet der ligger i at ville dele muligheden for at opleve en sådan indretning med godsets gæster, er det.

Møbler og dekorationer er for en stor del indkøbt på markeder under utallige rejser til  Sydfrankrig, Holland, Belgien, Italien og Kina.

For gæster med interesse for køb og salg bedes henvendles ske til Heines mob + 45 20 46 88 43